Microsoft 365 – Hyvät, Pahat ja Rumat

Korona-aika on ajanut meidät pois toimistoista, neuvotteluhuoneista ja seminaarisaleista omiin etätyöpisteisiimme kelmeää valoa hohtavien näyttöjemme taakse. Tuntuu, että luurit kasvavat jo korviin kiinni ja kameralle esiityminen on päivittäistä arkea. Jos jotain hyvää tilanteesta pitää hakea, niin onhan tämä vuosi ollut monelle organisaatiolle ja yksilöllekin äärimmäinen pakon sanelema digiloikka. Manuaaliset prosessit ja fyysiseen läsnäoloon pohjautuneet toimintamallit on ollut pakko heittää romukoppaan.

Microsoft 365 HPR on Online-tapahtuma, joka pyörähtää käyntiin 10.12.2020. Tapahtumaa on järjestetty jo kymmenen vuoden ajan ja nyt ensimmäistä kertaa kaikki rinnakkaiset esitykset tallennetaan ja tallenteet tulevat osallistujien käyttöön viikon ajaksi tapahtuman jälkeen. Enää ei siis tarvitse harmitella valinnanvaikeutta, jos rinnakkaisissa saleissa menee yhtä aikaa kaksi tai kolme mielenkiintoista esitystä.

Viime keväänä järjestetty HPR-seminaari sai mainiot palautteet. Tapahtuma järjestettiin Microsoft Teamsilla ja osallistujat pitivät kovasti tapahtuman tarjoamasta vuorovaikutuksesta puhujien, osallistujien ja järjestelyissä mukana olevien kesken. Myös tällä kertaa käytämme Teamsia ja onhan sinne tullut taas lukuisia tapahtuman kannalta hyödyllisiä toimintoja kuten uudet liittymisasetukset, viittaaminen, kyselyt, OneDrive/SharePoint-tallenteet sekä Together Mode ja Spotlight. Edelleen odotamme, ehtivätkö Breakout Rooms ja Custom Layouts tulla käyttöön ennen tapahtumaa. No, pärjäämme toki ilman niitäkin.

Pidän tapahtuman avauspuheenvuoron otsikolla Microsoft 365 – Hyvät, Pahat ja Rumat. Kerron avauksessa siitä, missä Microsoft 365 menee juuri nyt ja mitä uusia asioita on julkaistu viime aikoina sekä mikä on niiden merkitys. Avaan myös hieman mitä hyviä, pahoja ja rumia piirteitä on tullut vastaan eri projekteissa.

Tutustu tapahtuman runsaaseen ohjelmaan sekä loistaviin puhujiin ja ilmoittaudu mukaan! Nähdään pian.