Microsoft 365 – Hyvät, Pahat ja Rumat

Microsoft 365 HPR on kaksipäiväinen tapahtuma, joka pyörähtää käyntiin 5.5.2020. Tapahtumaa on järjestetty jo kymmenen vuoden ajan ja nyt kyseessä on ensimmäistä kertaa kokonaan Online-muodossa järjestettävä seminaari. Jo aiemminkin tapahtumaan on voinut osallistua etänä striimin kautta, mutta tällä kertaa HPR tapahtuu kokonaan verkossa. Odotamme aivan uudenlaista vuorovaikutusta puhujien, osallistujien ja järjestelyissä mukana olevien kesken. Uskon, että opimme kaikki tästä tapahtumasta paljon – sekä tiukkoja faktoja että myös sitä kuinka Microsoft 365 taipuu Online-tapahtuman alustaksi.

Pidän tapahtuman avauspuheenvuoron otsikolla Microsoft 365 – Hyvät, Pahat ja Rumat. Kerron avauksessa siitä, missä Microsoft 365 menee juuri nyt ja mitä uusia asioita on julkaistu viime aikoina sekä mikä on niiden merkitys. Avaan myös hieman mitä hyviä, pahoja ja rumia piirteitä on tullut vastaan eri projekteissa.

 

Juha Anttila on HPR-tapahtuman perustajia. Hän toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta.Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.