Power Platform parhaat käytännöt

”Power Platform on laaja kokonaisuus, joka vyöryy parhaillaan vauhdilla organisaatioissa käyttöön – joko hallitusti tai orgaanisesti”, kertoo Timo Pertilä Forward Forever -yhtiöstä.  ”Power Platform -alusta on kuitenkin monelle IT-osastolle edelleen hieman tuntematon”, Timo painottaa.

Timo Pertilä on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 30.11.2021. Timon esityksessä käydään käytännönläheisesti läpi erilaisia Power Platformin parhaita käytäntöjä. Niin IT:n kuin (kansalais)kehittäjän näkökulmasta. Mitä asioita tyypillisesti ei huomioida? Miksi ne olisi tärkeää huomioida?

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan oppimaan Timon ja muiden puhujien esityksistä.

Timo Pertilä on viihtynyt erilaisissa IT-alan tehtävissä jo 20 vuotta. Timon osaamisalueena on laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Flow, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, CDS).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.