Power Platform – Vuoden 2022 kiinnostavimmat uudistukset

Power Platform kehittyy vauhdilla ja kehityksen perässä saattaa olla joskus vaikeaa pysyä. Ei huolta. Timo Pertilä Forward Forever -yhtiöstä on puhujana Power Plaftorm Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 13.12.2022. Hän vetää esityksessään yhteen kuluneen vuoden kiinnostavimmat uudistukset. Isot ja pienet. Mistä niissä on kyse ja voisiko niistä olla hyötyä juuri meidän organisaatiollemme?

Timo on viihtynyt erilaisissa IT-alan tehtävissä jo 20 vuotta. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Power Automate, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, Dataverse).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.

Timo toimii myös tuomaristossa Power Platform SM -kisassa, jonka finaali nähdään Power Platform HPR -tapahtuman yhteydessä 13.12.2022 Sokos Hotel Triplassa. Tutustu tapahtuman ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!