Power Virtual Agents botit sisäisen asiakaspalvelun tehostajina

”Tuntuuko työaikaa palavan vastaillessasi työntekijöiden samoihin kysymyksiin uudestaan ja uudestaan”, kysyvät Jari Kotola ja Antti Jokinen Cloudrivenistä. ”Tee tunnissa botti, joka vastaa puolestasi käyttäjien kysymyksiin 24/7 kuin apteekin hyllyltä ja säästää omaa aikaasi parempaan tekemistä varten”, Jari ja Antti hehkuttavat!

Jari Kotola ja Antti Jokinen ovat puhujina Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuman toisena päivänä 12.5.2022. Heidän esityksessään Jari selittää miten botit suunnitellaan ja Antti näyttää miten ne tehdään.

Jari Kotola on työskennellyt vuodesta -95 alkaen IT-alalla erityisesti kouluttajana mutta nyttemmin konsultointitehtävissä. Tällä hetkellä hän työskentelee Cloudrivenissä auttaen erikokoisia organisaatioita ja niiden työntekijöitä hyödyntämään pilvipalveluita arjen tietotyön sujuvoittamisessa.

Jari on työskennellyt Microsoft SharePointin parissa jo vuodesta 2003 ja käyttänyt Teamsia sen olemassa olon ajan. Viime aikoina Jarin kuvaruudulla ovat olleet Yammer, Power Apps ja Power Automate yhdessä Teamsin ja SharePointin kanssa.

Antti Jokinen on kokenut Microsoft 365 ja Power Platform -teknologioiden konsultti ja ratkaisuarkkitehti. Työssään hän toimii erilaisissa asiantuntijarooleissa rakentaen ratkaisuja asiakkaiden tietotyön tarpeisiin neljän koon avulla eli konsultoiden, kouluttaen, konfiguroiden ja koodaten.

Melko insinöörimäinen työnkuva siis. Sielultaan hän on kuitenkin app builder, joka syttyy hyvästä designista sekä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen suunnittelemisesta ja rakentamisesta erilaisiin sovelluksiin.