Teams ja SharePoint – meinaako hallinta livetä käsistä?

”Mikä on liikaa, mikä sopivasti ja mikä liian vähän kontrollia kun tavoitteena on toimivan ryhmätyöympäristön rakentaminen Office 365 -työkaluin”, kysyy Henry Scheinin.

Henryn mielestä läpinäkyvyys on hyvän hallinnon tunnusmerkki ja sitä edellytetään ja arvostetaan myös työyhteisöissä ja verkostoissa. ”Teamsia ja SharePointia hyödyntävän organisaation tulisi määrittää ja viestiä yhteisesti kuinka niihin liittyvät keskeiset turvallisuuteen, hyvinvointiin ja strategiaan liittyvät tavoitteet toteutetaan”, Henry toteaa.

Henry Scheinin on puhujana Microsoft 365 HPR Online-tapahtumassa toukokuussa.  Tässä puheenvuorossa luodaan katsaus työkaluihin ja käytäntöihin, joiden avulla laaditaan toimiva hallintamalli ryhmätyölle näkökulmina tiedon arvo, roolit ja vastuut, ryhmädynamiikka, tietotyön ergonomia sekä tiedon elinkaari ja luokittelu. Lisäksi pohditaan sitä kuinka kuinka tietoturvan- ja suojan, tietotyön ergonomian ja organisaation strategisten tavoitteiden tukeminen onnistuvat käytännössä.

Henry toimii johtavana konsulttina Solu Digitalissa ja on toiminut digitaalisen arjen muotoilija vuodesta 1998. Erityisesti ryhmätyö ja sen käyttäjälähtöinen kehittäminen ovat Henryn sydäntä lähellä.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!