Tekoäly ja yritysdatan käyttö GPT-ratkaisuissa

Julkiseen Chat GPT -palveluun ei voida laittaa yrityksen luottamuksellisia tietoja, mutta kun rakennetaan yrityksen oma GPT-palvelu, pääsee tekoäly oikeisiin töihin, oikealla datalla. Mitä mahdollisuuksia Microsoft tarjoaa yritysdatalla rikastetun GPT -palvelun hyödyntämiseen ja mitä tulee ottaa huomioon, kun rakennetaan yrityksen omaa ChatGPT -apulaista?

Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia 22.11.2023 kun Markus Rautio Advaniasta nousee Power Plaftform Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuman lavalle Hilton Strand Helsingissä. ”Yritysdatan käytön mahdollisuudet ovat viime aikoina laajentuneet huomattavasti Bing Enterprisen ja M365 Copilotin myötä”, sanoo Markus Rautio. ”Esittelen puheenvuorossani eri mahdollisuudet ja vertailen mitä missäkin vaihtoehdossa on mahdollista ja milloin kannattaa käyttää mitäkin ratkaisumallia”, Markus jatkaa. ”Tämän jälkeen pureudun Azure OpenAI -palvelun kyvykkyyksiin teorian ja demojen avulla, ja tavoitteena on, että kuulijoille syntyy perustason ymmärrys siitä, mitä Azure OpenAI tarjoaa niille, jotka haluavat hyödyntää ChatGPT:tä ja yritysdataa”, Markus summaa.

Markus toimii Advania Finlandin Power Platform liiketoiminnan tuotantopäällikkönä ja tuoteomistajana. Markuksen vetämä tiimi rakentaa moderneja Power Platform toteutuksia hyödyntäen myös kattavasti M365- ja Azure kyvykkyyksiä. Erikoisosaaminen Markuksella keskittyy monipuolisesti Power Platform -palveluiden ja Azuren AI kyvykkyyksien hyödyntämiseen osana moderneja data-arkkitehtuuri ratkaisuja.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!