Tekoälyyn pohjautuvan kännykkäsovelluksen luonti

Naapurissa uusi lapsi kaveriksi, eikä kavereilla yhteistä kieltä eikä edes lukutaitoa. Valjastetaan AI Builderin tekoälymallit Power Appsin käyttöön ja kaveruksille konenäkö, puhesynteesi ja -tunnistus sekä käännöspalvelut yhteisten leikkien tukemiseksi. Helppo homma!

Sulavan konsultti Antti Kontiainen kertoo HPR-seminaarissa 12.5. kuinka tehdä sovellus, jolla 5-vuotias näyttää kännykkäsovellukselle esineitä ja kuulee suomeksi mikä esine on sekä näkee kuinka se kirjoitetaan. Lisäksi tietenkin miltä esineen sana näyttää ja kuulostaa vierailla kielillä.

HPR-seminaarin toinen päivä keskittyy kehittämiseen Microsoftin pilvipalveluissa Power Platformin ja muiden työkalujen avulla. Mukana on myös paljon upeita case-tarinoita. Tutustu ohjelmaan ja puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!

Antti on kokenut konsultti ja kouluttaja, joka on saanut paljon positiivista palautetta kyvystään esittää vaikeat tekniset asiat ymmärrettävästi ilman erikoista ammattisanastoa.

Office 365:n ja SharePointin lukuisien mahdollisuuksien hyödyntämisestä hänellä on vahva kokemuspohja. Antin pysyviä lempiaiheita ovat out-of-box –toimintojen hyödyntäminen sekä käyttäjien kouluttaminen ja käyttötapojen omaksuminen räätälöinnin sijaan.