Vie Copilot for M365 seuraavalle tasolle laajennuksien avulla

Useissa yrityksissä on otettu viimeisten kuukausien aikana Microsoftin tekoälytyökalu Copilot käyttöön. Kun Copilot for M365:den perusominaisuudet ovat hallussa, katseet kääntyvät yleensä nopeasti laajennusmahdollisuuksiin.

Lähes aina organisaatioilla on dataa M365:den ulkopuolella. Nämä M365:n ulkopuoliset datalähteet ovat yleensä hyödyllistä lisätä Copilotin käyttöön – ja mm. se onnistuu laajennusten avulla.

Miska Kytö käy HPR-puheenvuorossaan läpi Copilot for M365:n eri laajennusmetodeita. Puheenvuorossa havannoillistetaan esimerkkejä laajennusmetodeista ja niiden eroavaisuuksista. Tämän lisäksi Miska vinkkaa, mitä kannattaa ja ei ainakaan kannata tehdä laajennusten kanssa.

Miska on ammattitaitoinen konsultti ja kouluttaja, joka työskentelee laajasti eri Microsoft-teknologioiden kanssa. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional).
Sulavalla hän työskentelee muun muassa tietoturvapalveluiden, tekoälyn, modernin työn sekä Metaverse-ratkaisujen parissa. Miska on myös omistautunut kouluttaja, ja kouluttaakin laajasti erilaisia kursseja.