Analytiikalla näkymä Microsoft 365 palveluiden käyttöön

”Pitäisikö minua kiinnostaa miten ja kuinka paljon organisaatiossamme käytetään Microsoft 365:n palveluita?”, kysyy Jari Kotola Cloudrivenistä. ”Näkemykseni mukaan kyllä, sillä siitä on monia hyötyjä”, Jari jatkaa.

”Yksi hyödyistä on puhtaasti liiketaloudellinen – onko investointi Microsoft 365 palveluihin ollut kannattava. Microsoft 365 käyttöanalytiikan hyödyntäminen tarjoaa investointien takaisinmaksuaikojen selvittämisen lisäksi arvokkaita näkökulmia siihen mitä palveluita käyttäjät suosivat ja mitkä puolestaan ovat jääneet vähemmälle käytölle. Lisäksi analytiikka tarjoaa hyvin tietoa käyttäjiä kiinnostavista sisällöistä SharePointin sivustojen ja Teamsin tiimien osalta – viriilien foorumeiden lisäksi löydät myös kuolleet kaupungit. Käyttöanalytiikka tarjoaa välineitä käyttäjille itselleen selvittää erilaisia aktiivisuustietoja sekä tuoteomistajille ja pääkäyttäjille syvällisempiä mittaritauluja ja raportointia palveluiden käyttöön”, Jari tiivistää.

”Tule näkemään millaisia mahdollisuuksia käyttöanalytiikka tarjoaa sinulle!”, Jari Kotola kehoittaa. Jari on puhujana M365 HPR -tapahtumassa 6.-7.5.2021. Tutustu verkossa järjestettävän tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan”

Jari Kotola on työskennellyt vuodesta -95 alkaen IT-alalla erityisesti kouluttajana mutta nyttemmin konsultointitehtävissä. Tällä hetkellä hän työskentelee Cloudrivenissä auttaen erikokoisia organisaatioita ja niiden työntekijöitä hyödyntämään pilvipalveluita arjen tietotyön sujuvoittamisessa.

Jari on työskennellyt Microsoft SharePointin parissa jo vuodesta 2003 ja käyttänyt Teamsia sen olemassa olon ajan. Viime aikoina Jarin kuvaruudulla ovat olleet Yammer, Power Apps ja Power Automate yhdessä Teamsin ja SharePointin kanssa.