Case Sitowise: viidellä oivalluksella voimaa M365-työtiloihin

Sitowisessä tehdään yli 7000 projektia vuodessa. Miten projektitoimintaa tehostettiin yhdistämällä M365-työkaluja omaan tuotekehitykseen?

Tähän kysymykseen kuullaan vastaus M365 HPR -tapahtumassa 6.-7.5.2021, kun Olli Kontkanen ja Henrik Asplund Sitowisestä käynnistävät kamerat ja avaavat mikrofonit. Tutustu Online-tapahtuman runsaaseen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Olli Kontkanen on meluasiantuntija, meluntorjunnansuunnittelija, intohimoinen kehittäjä ja digilähettiläs. Työssään Sitowisellä Olli suunnittelee kuultavampaa maailmaa torjumalla ympäristömelua. Hän on tehnyt muun muassa tie- ja raidehankkeissa meluntorjunnan suunnittelua ja meluvaikutusten arviointia, laajoja strategisia ja pienempiä asemakaavan meluselvityksiä sekä melumittauksia. Lisäksi Olli toimii Sitowisellä digilähettiläänä eli hän auttaa työkavereita M365-työkalujen mm. Teamsin projekti- ja tarjoustyötilojen käytössä ja jakaa aktiivisesti niihin liittyen vinkkejä ja hyviä käytäntöjä.

Henrik Asplund toimii Sitowisellä kehityspäällikkönä vastuualueenaan järjestelmä- ja ohjelmistokehitys. Viimeisimmän 10 vuoden aikana hän on vienyt läpi useita kehityshankkeita, joissa on hyödynnetty erityisesti Office 365-, SharePoint- ja Azure-työkaluja. Henrikin visiona on yhdistää liiketoiminnan tarpeet ja käytännön it-ratkaisut moderneiksi kokonaisuuksiksi, joista koko organisaatio saa liiketoimintahyötyjä. Hän on ollut rakentamassa mm. Sitowisen digitaalista työympäristöä, Voimaa, joka perustuu yrityksen omaan tuotekehitykseen sekä Teamsin ja muiden Office 365-työkalujen hyödyntämiseen.