Arkistointi ja varmuuskopiointi SharePoint Premiumilla

”Tuoreet SharePoint Premium -palvelut – Microsoft 365 Archive ja Microsoft 365 Backup – ovat nyt kokeiltavissa esikatselutilassa”, kertoo Matti Paukkonen Tahdolta. ”Jatkuvasti lisääntyvän tiedon aikakaudella erityisesti vanhentuneen ja merkityksettömän tiedon arkistointi alkaa nousta entistä tärkeämpään rooliin. Samoin nykypäivän tietoturvauhkanäkymät nostavat organisaatioiden tarvetta varautua ja hallita tietoon liittyviä riskejä”, Matti taustoittaa.

Matti Paukkonen on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 21.-22.5.2024 Hilton Strand Helsingissä. Matti ruotii puheenvuorossaan SharePoint Premiumiin tulleiden uusien palveluiden mahdollisuuksia ja hyötyjä sekä tulevaisuuden näkymiä. Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan oppimaan sekä verkostoitumaan!

Matti on kokenut modernin työn ammattilainen ja toimii Modern Workplace Lead:ina Tahto Group:illa. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus Microsoft-ekosysteemin teknologioista ja yli 10 Microsoftin pilviratkaisuista erilaisissa rooleissa. Matti auttaa asiakkaita menestymään hyödyntämällä käytössä olevia työkaluja entistä paremmin ja tehokkaammin. Teknologioiden keskiössä Copilot ja erilaiset tekoälyratkaisut, Microsoft Teams ja Microsoft 365.

Matti on myös Microsoft MVP (Most Valuable Professional), yksi Suomen Teams -yhteisön organisaattoreista ja tuore SharePoint-tietokirjailija.