Asiakirjamallit SharePointissa ja dokumenttiautomaatiot Power Automatella

Miten asiakirjamallien keskitetyllä hallinnalla voidaan yhtenäistää dokumentinhallinnan käytäntöjä ja helpottaa mallien jakelua Teams-tiimeihin tai SharePoint-sivustoihin? Miten Power Automate ja Syntex voivat auttaa dokumenttien metatietojen ja sisällön automatisoinnissa?

Näihin kysymyksiin saadaan vankkaa näkemystä Power Platform HPR -tapahtumassa 22.11.2023. Henry Scheinin Solu Digitalilta on tapahtumassa puhujana ja hän sukeltaa esityksessään asiakirjamallien ja dokumenttiautomaatioiden syövereihin. Henkka availee esityksessään out of the box SharePointin mahdollisuuksia ja rajoitteita asiakirjamallien hallinnassa ja toisaalta pohtii kehittämismahdollisuuksia, joita sisältölajikeskus ja työtiloihin räätälöity sovellus voivat tarjota.

Esityksen toisessa osuudessa Henkka kertoo ja näyttää, kuinka dokumenttien metatietoja ja sisältöä voidaan automatisoida asiakirjamallien, oletusarvojen ja tagien avulla. Tässä esityksessä osansa saavat myös Power Automate -työnkulut sekä Microsoft Syntex ja Content Assembly.

Henry Scheinin on digitaalisen tiedonhallinnan asiantuntija, jolla on liki 25 vuoden kokemus alalta. Viimeiset 17 vuotta Henkka on työskennellyt Microsoft-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen parissa. Verkostomaisten työtapojen ja niitä tukevien ryhmätyövälineiden kehittäminen ja näihin liittyvien muutostilanteiden johtaminen ovat Henkan erikoisalaa. Tarkoituksenmukaisuus, uudelleenkäytettävyys ovat periaatteita, jotka ohjaavat Henkan työtä. Ammatillinen empatia palveluiden käyttäjiä kohtaan on asenne, jota hän tavoittelee kaikissa työtehtävissään.

Henkka on Solu Digitalin perustajaosakas ja työskentelee yrityksessä johtavana konsulttina sekä tuoteomistajana.

Tule oppimaan Henkan ja tapahtuman muiden puhujien kokemuksista ilmoittautumalla mukaan!