Case HSY – organisaation sisäinen tietoturvakulttuuri

Mitä tietoturvakulttuurilla organisaatiossa tarkoitetaan, entä miksi se on tärkeää? Millaisia asioita jokaisen organisaation tulisi tietää, entä mistä aloittaa? Tietoturva-asiantuntija Joonas Väyrynen avaa HPR-puheenvuorossaan, miten yhteiskunnan kannalta toimintakriittisessä Helsingin seudun ympäristöpalveluissa (HSY) tietoturvakulttuuri on muodostunut ja jakaa neuvoja, kuinka voit toteuttaa tietoturvaa tehokkaasti omassa organisaatiossasi. HSY:stä on nopeasti muodostunut kyberturvan suunnannäyttäjä oman toimialansa sisällä ja HSY tekee aktiivisesti yhteistyötä monien kyberturvaa edistävien organisaatioiden, kuten kyberturvallisuuskeskuksen, kanssa.

HSY:ssä Joonaksen vastuulla on tieto- ja kyberturvan kehityksen ja toiminnan koordinointi koko organisaatiossa sekä henkilöstön kyberosaamisen ylläpitäminen. Tämän lisäksi Joonas toimii puheenjohtajana kyberturvallisuuskeskuksen perustamalle Suomen valtakunnalliselle vesihuollon tietoturvatiedonvaihtoryhmälle VESI-ISACille.

Kevään 2021 HPR-seminaarissa tietoturvasta nähdään myös puheenvuorot Mikko Hyppöseltä, Marko Mikkolalta ja Tuula Sepolta. Tutustu koko seminaarin ohjelmaan ja puhujiin. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan! Seminaari järjestetään 6.-7.5.2021 online-seminaarina.