New ways of real time project management on the go -with Teams & Power Platform

Juuso Mattila (Digital Illustrated) Tuomo Halonen (Adapteo) kertovat Microsoft 365 HPR -tapahtumassa 6.-7.5.2021, kuinka konkreettiset liiketoimintaprosessit tuodaan Teamsiin. Puheenvuorossa koeponnistetaan Teamsin ja Power Platformin kyvykkyydet tukea projektin suunnittelun ja tehtävien hallintaa. Alustana käytetään Dataversea ja projektissa hyödynnetään laajasti muitakin Microsoftin teknologioita. Kaiken tekemisen nivoo yhteen tietysti Teams.

Juuso Mattila on työskennellyt pitkään erilaisissa konsultointitehtävissä ja viimeiset pari vuotta Microsoftin teknologioiden parissa. Juusolla on halu kuunnella loppukäyttäjien tarpeita ja huomioida ne ison kuvan suunnittelussa kuitenkin niin, että ne saatetaan yhteen liiketoimintahyötyjen kanssa. Juusolla on vahva usko älykkään Teamsin eli Teams as a Platformin tulevaisuuteen ja tämän aihepiirin ympärillä meneekin hänen työpäivänsä.

Tuomo Halonen on työskennellyt pitkään talouden, strategian, tuotannon ja digitalisaation hankkeissa eri rooleissa. Viimeisimpänä vastannut Adapteon Operational Efficiencyn kehittämisestä ja kokonaisuudesta.