Case LähiTapiola: Teams ja O365 -käyttöönotto ja jatkuva muutos kontrolloidussa ympäristössä

”LähiTapiolassa riskienhallinta on osa ydinbisnestä, joten ei varmasti yllätä, että haluamme myös jonkinlaista kontrollia pilvityökalujen käyttöönottoon ja digitaalisen toimintamallin rakentamiseen”, kertoo Hanna Asikainen LähiTapiolasta.

”Yhteistyössä liiketoiminnan ja IT:n, tarvittaessa legal & compliancenkin kanssa, olemme päätyneet mahdollisesti muista yhtiöistä hieman poikkeaviin ratkaisuihin – ottaessamme käyttöön Teamsia ja muita O365 sovelluksia sekä rakentaessamme toimivaa tuki- ja hallinnointimallia jatkuvalle muutokselle”, Hanna jatkaa.

Hanna Asikainen on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat Online-tapahtumassa 6.5.2021. Ilmoittaudu tapahtumaan ja tule kuulemaan, miten LähiTapiola siirtyi kontrollointitarpeet huomioiden (tai sitä hyödyntäen) pilvityökalujen hyödyntäjäksi ja erityisesti, millaisen yhteistyömallin avulla toimimme nyt.

 

Hanna Asikainen toimii LähiTapiolan ryhmäohjauksen toiminnossa hankejohtajana liiketoiminnan kehittämisessä. Fokuksessa on tällä hetkellä digitaalisen työskentelyn rakentaminen ja vahvistaminen ryhmässä. Työtä tehdään virtuaalitiimeissä – yhdessä HR:n, IT:n, viestinnän ja tietenkin ryhmän yhtiöiden kanssa.

Digitaalisten työskentelyn lisäksi Hanna on rakentanut muutosjohtamisen toimintamallia ja työskennellyt laajasti eri kehittämisen ja kehitysportfolion hallinnan tehtävissä. Intohimon kohteeksi kuitenkin syventyi digitaalinen työskentely ja toimintamallien muuttaminen, kun Hanna buustasi ryhmän teams-only mooodiin 2019-2020.