Dokumenttien hallinta Teamsissa

Microsoft 365 -kokonaisuuteen liittyvä Microsoft Teams -palvelu valtaa alaa tietotyön alustana. Monissa organisaatioissa pohditaan, miten Teamsia voisi käyttää parhaalla tavalla paitsi kokouksissa, mutta myös dokumenttien hallinnassa.

Juha Anttila pitää Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 6.-7.5.2021 esityksen dokumenttien hallinnasta Teamsissa. Esityksessä käydään läpi Microsoft Teams -palvelun tärkeimmät toiminnallisuudet dokumenttien hallinnan näkökulmasta ja esitellään parhaat käytännöt sekä yleisimmät sudenkuopat.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Juha on HPR-tapahtuman perustajia. Hän toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta.Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä.