Case Paulig: Vastuullisuusraportointi Power Platformilla

Pauligilla on kunnianhimoinen vastuullisuusohjelma, jonka mittaristot edellyttävät työkaluilta ja integraatioilta paljon. Pauligin vastuullisuusraportointi ja siihen kehitetty Power Platform -toteutus ovat esillä Power Platform HPR -tapahtumassa 22.11.2023. Esitystä tulevat pitämään Aurora Aranko ja Jani Iivari Paulig Groupista sekä Jouko Nyholm on Forward Foreveristä.

Esityksessä käydään läpi miten Power BI- ja Power Apps ja -sovelluksia sekä modernia data-alustaa hyödyntäen ollaan rakentamassa ohjelman johtamiseen tarvittavat mittaristot ja prosessit. Odotettavissa oppeja ja parhaita käytäntöjä sekä näkemyksiä eri työkalujen vahvuuksista ja heikkouksista.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Aurora Aranko on Paulig Groupin Head of Sustainability Performance and Public Affairs. Auroran vastuualueella on huolehtia siitä, että Paulig noudattaa nykyisiä ja tulevia kestävän kehityksen säännöksiä sekä asiakasvaatimuksia. Hän myös ohjaa ja seuraa yleistä kestävän kehityksen suorituskykyä.

Jani Iivari on Paulig Groupin Head of Analytics, Data & Integrations. Hänellä on pitkä kokemus analytiikasta, tiedonhallinnasta, integraatiokehityksestä ja tietopohjaisesta liiketoimintastrategiasta. Uransa aikana Jani on työskennellyt integraatio-, data- ja pilviarkkitehdin tehtävissä useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.

Jouko Nyholm on Forward Foreverin Power Platform -asiantuntija, jonka erityisosaamisenaan tiedolla johdetut prosessit, vaativat arkkitehtuurit ja hallintamallit. Joukon erityisrakkaus on low-code teknologioiden hyödyntäminen kestävän kehityksen hankkeissa ja asiakkaiden auttaminen Power Platformin kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä menestyksekkäästi.