Power Automate Desktop työnkulkujen ja automaation rakentamisessa

Mitä ovat Power Automate -palvelun Desktop-työnkulut ja mihin niitä kannattaa käyttää? Miten Desktop-työnkulut voivat auttaa henkilökohtaisessa tuottavuudessa tai esim. Microsoftin pilvipalveluiden compliance-tietojen seurannassa?

Antti Jokinen Cloudrivenistä on rakentanut Power Automate Desktopin avulla lukuisia työnkulkuja, joilla hoidetaan web-sivustoilla ja tiedostoissa tapahtuvien muutosten seurantaa. Antti on mukana Power Platform Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 22.11.2023 ja hän näyttää esityksessään toteutusten parhaat palat ja kertoo miten Desktop-työnkulkujen kanssa pääsee liikkeelle. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Antti on kokenut Microsoft 365 ja Power Platform -teknologioiden konsultti ja ratkaisuarkkitehti. Työssään hän toimii erilaisissa asiantuntijarooleissa rakentaen ratkaisuja asiakkaiden tietotyön tarpeisiin neljän koon avulla eli konsultoiden, kouluttaen, konfiguroiden ja koodaten. Melko insinöörimäinen työnkuva siis. Sielultaan hän on kuitenkin app builder, joka syttyy hyvästä designista sekä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen suunnittelemisesta ja rakentamisesta erilaisiin sovelluksiin.