Case Siemens Osakeyhtiö: Teams ja Microsoft 365 osana yhteistä digitaalista kulttuuria

Miten yhdistetään yrityskulttuuri ja digitaalisten toimintatapojen muutos?

Kulttuuri ei muutu yhdessä yössä eikä yhdellä sähköpostilla, vaikka pandemia toisikin työkalut nopeasti käyttöön organisaatiossa. Teamsin tuominen yhteistyön keskiöön vaatii hyvää viestintää, toistoa, vahvaa johtajuutta ja yhteisten toimintatapojen luontia unohtamatta henkilöstön kouluttamista ja tukea vanhasta poisoppimiseen. 

Miten tässä onnistuttiin yhdessä?

Näihin kysymyksiin kuullaan vastaukset 13.12.2022 M365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa kun Henna Kinnunen Siemens Osakeyhtiöstä ja Sanni-Kaisa Miettinen Tahto Groupista nousevat Sokos Hotel Triplan lavalle. Tutustu tapahtuman runsaaseen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Henna Kinnunen on insinööri, joka tykkää ihmisistä. Työssään hän kokee, että muutoksessa olennaisinta on kaikkien huomiointi ja kommunikointi.
Työpaikan kulttuuri ei muutu hetkessä sen sijaan yhdessä rakennettu muutos sitouttaa, ja kehittämisellä edistetään myös työhyvinvointia.
Henna työskentelee kehityspäällikkönä Siemens Osakeyhtiössä. Hänellä on 15 vuoden kokemus kehitys- ja esihenkilötehtävistä suomalaisessa teollisuudessa.

Ennen IT-alaa Sanni-Kaisa Miettinen toimi kymmenen vuotta esihenkilö- ja suunnittelutehtävissä vähittäiskaupassa. Nykyisessä työssä Sanni-Kaisa on auttanut yli kymmenen vuoden ajan eri kokoisia organisaatioita Microsoft tuottavuustyökalujen käyttöönotossa, toimintatapojen muotoilussa sekä kouluttanut Microsoft 365-työkalujen saloihin.
Teknologia mahdollistaa meille paljon, mutta Sanni-Kaisan intohimona on ihmiset, yhteiset toimintatavat ja innostaminen.