Suomen Paras Power Platform toteutus -kisan finalistit julkistetaan 22.11.

Joulukuisen Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuman yhteydessä palkitaan Suomen Paras Power Platform -toteutus. Kisa järjestetään yhdessä Microsoftin kanssa. Kilpailuun ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Kisaan ilmoittautui mukaan runsas joukko innovatiivisia ja laadukkaita Power Platform -toteutuksia eri aloilta. Tuomaristo valitsee finalistit ja finalistit julkistetaan 22.11. Finalistiratkaisut esitellään Power Platform HPR –tapahtumassa Triplassa 13.12., jossa myös julkistetaan tuomariston valitsema kilpailun voittaja.

Kisan tavoitteena on löytää innovatiivisia ns. kansalaiskehittäjäratkaisuja ja innostaa suomalaisia organisaatioita niiden toteuttamiseen ideoita ja kokemuksia jakamalla. Kisaan toivotaan mukaan laajasti erilaisia Power Platform -ratkaisuja (esim. Power BI-, Power Apps- tai Power Automate –pohjaisia). Tärkeää on myös, että sovelluksella on käyttäjä, joka hyötyy sovelluksesta.

Palkitsemiskriteerejä ovat mm.

  • Paras käyttökokemus
  • Innovatiivisin teknologian käyttö
  • Suurin vaikutus ympäristöarvoihin (tms, paperin tai muun materiaalin käytön vähenemistä, kun käytetään sovellusta)
  • Paras kansalaiskehittäjän itsensä toteuttama sovellus/automaatio
  • Ratkaisusta saatu hyöty organisaatiolle

Vielä ehdit varata paikkasi kisakatsomoon! Voittaja ratkeaa Power Platform HPR -tapahtumassa Triplassa 13.12.2022. Tutustu myös seminaarin monipuoliseen ohjelmaan!