Case Skanska: Power Platform Skanskan liiketoimintasovellusten ratkaisualustana

Case Skanska on esillä Power Platform HPR -tapahtumassa, joka järjestetään 13.12.2022 Helsingissä Triplassa ja myös netissä digitaalisena tapahtumana. Tarinaa ovat kertomassa Pauli Sarkia Skanskalta ja Markus Rautio Advanialta.

Yhdessä Advanian kanssa Skanska on adaptoinut Power Platform teknologian monipuolisesti käyttöön hyödyntäen sitä modernina ratkaisualustana eri liiketoiminnoista nouseviin tarpeisiin. Tässä case-esityksessä tutustutaan Skanskan Power Platform tarinaan ja käydään läpi Power Platformin sudenkuoppia, sekä parhaimpia toimintatapoja ja -malleja, jotka jokaisen liiketoiminnan tulisi ottaa huomioon Power Platform teknologian parissa.

Pauli toimii IT-arkkitehtina Skanskalla. Hänellä on pitkä kokemus Microsoft 365 -pohjaisten palveluiden käytöstä ja kehittämisestä eri organisaatioissa. Skanskalla Pauli on perehtynyt Microsoft 365 ja Power Platform ratkaisujen hyödyntämiseen rakennusalalla.

Markus Rautio toimii Advania Finlandin Power Platform liiketoiminnan tuotantopäällikkönä ja tuoteomistajana. Markuksen vetämä tiimi rakentaa moderneja Power Platform toteutuksia hyödyntäen myös kattavasti M365- ja Azure kyvykkyyksiä. Markuksen oma erikoisosaaminen keskittyy Power Platform -palveluiden ja Azuren kognitiivisten kyvykkyyksien hyödyntämiseen osana moderneja data-arkkitehtuuri ratkaisuja. Markuksen ja hänen tiiminsä tavoitteena on luoda Advanian asiakkaille innovatiivisia, ketteriä ja kustannustehokkaita ratkaisuja Microsoftin tarjoamilla low-code työkaluilla unohtamatta pro-code mahdollisuuksia!

Tutustu tapahtuman runsaaseen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!