Varaudu vielä uudempaan normaaliin M365:n avulla!

”Vuonna 2020 maailman muutos pakotti organisaatiot reagoimaan ja uusi normaali juurtui nopeasti”, kertoo Antti-Janne Tukiainen Meltlakelta. ”M365 onneksi auttoi meitä ja mahdollisti työnteon jatkuvuuden”, hän jatkaa.

”Poikkeusolot tulevat lopulta päättymään. Paluuta vanhaan ei ole, mutta kiireellä sovittu uusi normaalikaan ei sellaisenaan käy. Miten varautua vielä uudempaan normaaliin ja hybridityön tuloon?”, A-J kysyy.

”Hybridityöhön siirtyminen voi yllättää organisaatiot, jotka eivät ole siihen ajoissa varautuneet. Meidän tulisi valmistautua ja suunnitella vielä uudemman normaalin työskentelyn malli, tukea työntekijöitä muutoksessa, ja luoda samalla uusia tapoja ja kulttuuria työskennellä siellä missä olemme parhaimmillaan. Onko toimiston kahvihuone valmiina hybridikahveja varten?”, Antti-Janne päättää.

Antti-Janne Tukiainen on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat Online-tapahtumassa 6.-7.5.2021. Antti-Janne on modernin työn konsultti, joka on kiinnostunut modernin työn muutoksen tukemisesta ja Microsoft 365 hyödyntämisestä koko organisaatiossa. Antti-Janne on keskittynyt organisaatioiden sisäisen viestinnän, työntekijäkokemuksen ja liiketoimintaprosessien parantamiseen. Antti-Jannelle organisaatioiden jokainen työntekijä on yhtä tärkeä ja hän haluaa auttaa heitä kaikkia modernin työn muutoksessa.