Digilähettiläiden hyödyntäminen Teamsin jalkautuksessa: case Helsingin kaupunki, Kulttuuri ja vapaa-aika

Muutosagentit, digilähettiläät, oppaat, championit… Miten työpaikan sisäistä tukiverkostoa voidaan hyödyntää Teamsin ja Office 365:n jalkautuksessa?

Tervetuloa kuuntelemaan, miten Helsingin kaupungin Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala on menestyksekkäästi lanseerannut ja aktivoinut Digilähettiläsverkoston tärkeänä osana Teamsin käyttöönottoa.

Miksi digilähettiläitä tarvitaan? Kuinka löytää parhaat henkilöt viemään muutosta eteenpäin omassa tiimissään? Minkälaista koulutusta digilähettiläille tarjotaan? Entä miten digilähettiläänä toimiminen vaikuttaa yksilön omaan työhön ja ajattelumaailmaan? Mitä haasteita voi olla odotettavissa?

Esitys on suunnattu kaikille teille, jotka vastaatte henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja/tai Teamsin käyttöasteesta omissa organisaatioissanne (esimerkiksi HR, viestintä tai IT). Saat konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä digilähettiläsverkoston kokoamiseen, aktivointiin ja hyödyntämiseen.

ICT-asiantuntija Päivi Lassila Helsingin kaupungilta ja Microsoft MVP Karoliina Kettukari Sulavalta kertovat lisää Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa, joka järjestetään livestriiminä 5.-6.5.2020. Tutustu tapahtuman ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan.