Etelä-Savon sote-uudistuksen muutosagenttivalmennus – digikyvykkyyden kehittäminen M365-ympäristön avulla

Osana Etelä-Savon sote-uudistusta käynnistettiin maakunnallinen muutosagentti-toimintamalli heinäkuussa 2021. Projektissa ovat mukana Essote, Vaalijala, Pieksämäen kaupunki ja Etelä-Savon pelastuslaitos. Muutosagenttivalmennuksen toteuttaa Marskidata Oy. Muutosagentti-toimintamallin tavoitteena on kehittää sote- ja pelastusalan henkilöstön digikyvykkyyttä sekä sujuvoittaa muutoksia nyt ja tulevaisuudessa.

Muutosagentit toimivat muutoksen johtamisen tukena kaikilla organisaation tasoilla. Tärkeimpänä tehtävänä muutosagentilla on toimia viestinviejänä sekä tukea oman työyhteisönsä osallisuutta muutokseen. Muutosagenteista valmennetaan aktiivisia toimijoita, jotka edistävät yhteistyössä organisaatioiden johdon kanssa muutosten toteutumista. Keskeisenä teemana teknologian näkökulmasta on ymmärrys M365-ympäristön ja erityisesti Teamsin mahdollisuuksista sote- ja pelastusalan digitaalisena työympäristönä ja moniammatillisen yhteistyön edistäjänä.

Case Etelä-Savon sote-uudistuksen muutosagenttivalmennus on esillä Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 30.11.2021. Esittelyssä Marskidatan muutosvalmentajat Emma Klén ja Teemu Seppänen käyvät läpi valmennusten teemat, niiden kytkeytyminen M365-ympäristöön ja epävarmuuksien poistoon digitaalisen työympäristön käytössä sote- ja pelastusalalla. Projektin hyödyistä asiakkaan näkökulmasta kertoo Etelä-Savon sote-uudistuksen ICT-asiantuntija Anni Sormunen.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!