Hybridityöpajan fasilitointi Teamsilla

Viimeisen muutama vuoden ajan työpaikat ovat joutuneet sopeutumaan nopealla aikataululla uusiin työtapoihin ja -menetelmiin. Kun yhteiskunta vihdoin avautuu, olemme taas uuden muutoksen edessä. Miten työtapoja voidaan sopeuttaa hybridimalliin, jossa osa tekee töitä etänä ja osa toimistolla?

Erityinen haaste työyhteisölle on varmistaa hybridimallisessa työntentelyssä kaikkien työntekijöiden yhdenvertainen osallistaminen. Kuinka pitää työpajat laadukkaina ja tehokkaina, vaikka osa istuu kokoushuoneessa ja osa on linjoilla? Kuinka osallistaa ihmisiä niin, että jokainen kokee työpajan mielekkäänä osallistumistavasta riippumatta?

Sulavan konsultti Maiju Salonen avaa M365HPR -seminaarin puheenvuorossaan, kuinka fasilitoidaan onnistunut hybridityöpaja Teamsilla.

Maijun vahvaa osaamisaluetta on auttaa organisaatioita kehittämään tiimityötään sekä käytäntöjään paremmiksi modernien työtapojen avulla ja tuomaan ne osaksi arkea. Maiju on sertifioitu Teams-asiantuntija ja hän tuo yhteen fasilitoinnin opit, teknisen näkökulman ja parhaat käytännöt.

Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan 30.11.2021 järjestetäävään seminaariin! Tsekkaa koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan.