Fortumin matkassa kohti Power Platformin tehokasta hyödyntämistä

”Fortumin low-code Center of Excellence perustettiin syksyllä 2022 tilanteessa, jossa Power Platformia oli talossa hyödynnetty jo useamman vuoden ajan – enemmän kuitenkin villin lännen tyyliin kuin hallitusti”, kertoo Terho Antila Fortumista. ”Center of Excellence päätettiin perustaa, jotta alustan kyvykkyyksiä voitaisiin paremmin hyödyntää koko talon tasolla. Microsoftin Power Platform nähtiin Fortumilla ketterän ja nopean digitalisaation mahdollistajana, mutta sitä varten tarvittiin keskitetty taho, joka tukisi alustan käyttöä ja kehittäisi sen hallintamalleja oikeaan suuntaan”, Terho jatkaa.

Terho Antila on puhujana Power Platform Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 10.5.2023. Terhon esityksessä kuulet, miten low-code -työtä on lähdetty Fortumilla tekemään ja minne suuntaan sen kanssa ollaan menossa. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Terho aloitti Fortumilla syksyllä 2022 tehtävänään pystyttää taloon low-code Center of Excellence -praktiikka tukemaan Microsoft Power Platformin tehokkaampaa hyödyntämistä niin liiketoiminnan kuin loppukäyttäjienkin näkökulmasta. Terho on taustaltaan kehittäjä ja arkkitehti, mutta viime vuodet hän on työskennellyt enenevissä määrin matalan koodin ratkaisujen parissa. Terho toimii aktiivisesti myös Microsoftin käyttäjäyhteisöissä ja on Microsoft MVP Business Applications -kategoriassa.