Keynote: Tekoäly ja minä

Tänä vuonna kukaan ei ole välttynyt tekoälyn kosketukselta. Nopeimmat ovat jo ehtineet tutustua ChatGPT:n, Bingin ja Bardin tuottavuutta lisääviin vaikutuksiin henkilökohtaisesti. Lähiaikoina Microsoft alkaa tarjota tekoälystä yritysversiota, joka mahdollistaa palvelujen turvallisen käytön yrityksen sisäisellä datalla.

HPR-tapahtuman keynotepuhuja Petteri Järvinen käsittelee esityksessään uusien tekoälysovellusten vaikutuksia yrityksen tuottavuuteen ja palveluihin. Mikä on järkevää tekoälyn käyttöä ja millaisia ovat siihen liittyvät riskit? Kuka kantaa vastuun tekoälystä ja miten jokaisen työntekijän tulee huolehtia oman osaamisensa kehittämisestä, jotta ei tule jonain päivänä korvatuksi tekoälyllä?

Diplomi-insinööri ja tietokirjailija Petteri Järvinen on pitkän linjan it-ammattilainen, joka on seurannut alan kehitystä 1980-luvun alusta lähtien. Hänet tunnetaan aktiivisena mielipidevaikuttajana ja tietokirjailijana. Viime aikoina hän on seurannut erityisesti tietoturvaa, digiajan palveluita sekä tekoälyn kehittymistä.

Tule mukaan syksyn HPR-seminaariin 22.11 ja kuule Petterin sekä muiden puhujien mielenkiintoiset puheenvuorot!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 👇