Innovatiivinen Power Platform -ratkaisu tehosti merkittävästi Musti Groupin liiketoiminnan ydintietojen hallintaa

Esittelyssä PP-finalisti: MustiGroup

Musti Group toteutti Power Platformin avulla kattavan ratkaisun, joka keskittyy tuote-, toimittaja- ja lokaatiotietojen hallintaan sekä hinnastojen ja kampanjatietojen päivityksiin. Tämä innovatiivinen ratkaisu korvasi aiemmat ratkaisut ja mahdollisti ydintiedon hallinnan ja jakelun liiketoimintayksiköille digitalisoinnin avulla. Ratkaisu vähensi merkittävästi manuaalista työtä, paransi datan laatua ja tehosti prosessien läpivientiä ja seurantaa. Ratkaisu on parantanut myös käyttäjäkokemusta, säästänyt konkreettisesti työaikaa ja resursseja sekä edistänyt yhteistyötä eri osastojen välillä.

Ratkaisu perustuu Power Platformiin, erityisesti Power Apps -sovellukseen ja Power Automate -integraatioihin. Dataverse-tietokanta toimii keskeisenä tietojen tallennuspaikkana. Sovellus tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisen käyttöliittymän, integroimalla lomakevalidointeja ja liiketoimintalogiikkaa. Power Automate hoitaa tiedon siirron ja integraatiot ERPeihin sekä datan validoinnin. Power Platform on ollut ratkaisevassa roolissa toteutuksessa, parantaen käyttäjäkokemusta ja tehokkuutta.

Kehitetty ratkaisu on tuonut Musti Groupille merkittäviä liiketoimintaetuja: tehostanut toimintaa, parantanut laatua ja tiedon läpinäkyvyyttä sekä mahdollistanut liiketoimintaprosessien optimoinnin eri funktioiden kesken. Sovellus on strateginen työväline liiketoiminnan ydintiedon hallinnassa. Ratkaisu myös skaalautuu Mustin tulevaisuuden tarpeisiin kustannustehokkaasti ja tarjoaa erinomaisen pohjan jatkuvan parantamisen polulla.

Tervetuloa mukaan HPR-tapahtumaan 22.11., jossa käydään Suomen parhaan Power Platform-ratkaisun SM-kisa! Kisan finalistit esittelevät yleisölle ja tuomaristolle omat ratkaisunsa tapahtumassa. Tutustu muihin PP-finalisteihin ja varaa oma lippusi tapahtumaan!