Kun haluat vaihtaa levypalvelimesi toiseen

Levypalvelin. Kun kuulet tuon sanan, tuntuuko rinnassasi ahdistusta, iloa, kaipuuta vai kenties surua?

Tässä sessiossa tarkastelemme tunteitasi ja suhdettasi levypalvelimeen. Tutkimme juurisyitä, miksi levypalvelin saattaa herättää sinussa mollivoittoisia, tai kenties jopa vihamielisiä tunteita ja ajatuksia.

Emme pyri tässä sessiossa kuitenkaan korjaamaan suhdettasi vanhaan levypalvelimeen. Lähdemme leikittelemään ajatuksella ”Mitä jos”?

Mitä jos vaihtaisitkin dokumenttien kotia tuosta vaan, vaihtaisit levypalvelimesi lennosta uudempaan? Mitäs jos aloittaisitkin suhteen SharePoint Onlinen kanssa?

SharePoint Online on upea! SharePoint on ihana! SharePoint on myös muodikas – sekin pilvessä ihan kuin kaikki muutkin ja tukee (rummunpärinää!) niin muodikasta hybridityötä! Se osaa siivotakin ihan itsekseen, kunhan vain ensin sovitte säännöistä. SharePoint osaa myös muistuttaa sinua SINULLE tärkeistä merkkipäivistä. Se hakee dokumentteja pyydettäessä ja lajittelee hakutulokset sinulle tärkeiden hakuparametrien ja metadatan mukaan.

Mutta muista tämä! Älä tuo mukanasi vanhan suhteesi tapoja, tottumuksia tai kaikkia edellisen suhteesi romuja. Ne kun saattavat tuhota uuden, orastavan suhteesi SharePointiin. Jos päivität suhteesi, se edellyttää myös omien toimintatapojesi uudistamista.

Tule kuulemaan huumorilla höystetty sessio, jossa käydään läpi SharePoint Onlinen asiakirjahallintaa helpottavat ominaisuudet sekä ”asiakirjakodin” vaihtamiseen liittyvät yleiset ongelmat, kikat ja käytänteet, ja elät yhdessä SharePointin kanssa pitkään ja onnellisena.

Asiantuntijana toimii valtuutettu SharePoint Online -suhdeterapeutti ja asiakirjaneuvoja Reeta Tammisto Systems Gardenilta. Reeta esiintyy HPR-tapahtumassa 11.5.