Microsoft Teams täytti tänään 5 vuotta – onnittelut syntymäpäiväsankarille!

Microsoft Teams on 5 vuotta 14. maaliskuuta 2022. Sitten vuoden 2017 alun Teams on muodostunut työn keskukseksi ja käyttöliittymäksi Office 365:een sekä liiketoimintaprosesseihin. Missä Microsoft Teams menee tällä hetkellä? Mitä merkittäviä uudistuksia se on saanut viimeaikoina? Miksi Microsoft Loop on niin merkittävä yhdessä tekemisen muutoksen mahdollistaja? Miten se liittyy myös Microsoftin Whiteboardiin?

Jaetut kanavat ovat vihdoin tulossa käyttöön maalis-huhtikuussa ja kurkkaamme mikä merkitys niillä on käytännössä. Helpottavatko ne organisaation sisäistä turhaa tiimien perustamista ja ylimääräisiä ihmisiä tiimeissä? Pelastavatko Jaetut Kanavat organisaatioiden välisen työn kaaokselta ja ympäristöstä toiseen hyppimiseltä?  Mikä on Mesh for Teams ja mitä se tulee mahdollistamaan ja muuttamaan työssämme?

Metaverse on hehkuva kuuma sana joka on ollut viimeaikoina valtavasti esillä. Yritykset investoivat Metaverseen ja näen myös sen valtavan merkityksen – emmehän olisi muuten ottaneet vuoden 2021 aikana merkittävää hyppyä Metaverseen. Mitä Metaverse tarkoittaa työlle tulevaisuudessa ja miksi se on niin paljon esillä?  Onko se jotain käytettävää vai pelkkää hypeä sekä visiota?

Sulavan johtava konsultti ja Microsoft MVP Vesa Nopanen avaa M365HPR-seminaarin puheenvuorossaan mitä Microsoft Teams, Mesh ja Metaverse on tänään ja mitä se tulee olemaan huomenna. Hän on erikoistunut Microsoft Metaversen, Microsoft Cloudin ja Microsoft Teamsin tarjoamiin tulevaisuuden ja modernin työn ratkaisuihin, mutta kokemusta löytyy monista erilaisista toimialoista ja teknologioista.

Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!