Microsoft Teams ja Metaverse – tärkeimmät uudistukset

Mitkä uusimmat asiat ja ominaisuudet ovat pinnalla Microsoft Teamsissa juuri nyt? Mikä on Teams Premium ja mitä se muuttaa tekemisessä? Mitä mahdollisuuksia tämä ja muut ominaisuudet tuovat yksilöille ja organisaatioille? Mitä uutta ja mielenkiintoista löytyy Metaversestä Mesh for Teamsin Avatarien lisäksi?

Näihin kysymyksiin kuullaan ja nähdään vastaukset 13.12.2022 kun Mr. Metaverse Vesa Nopanen nousee M365 HPR -tapahtuman lavalle Sokos Hotel Triplassa. Vesku kertoo ja demoaa vauhdikkaaseen tyyliinsä Microsoft Teamsin ja Metaversen kiinnostavimmat sekä tärkeimmät uudistukset. Ja toki samalla vilkaistaan hiukan siihen, mitä on tulossa seuraavaksi.

Vesa ”Vesku” Nopanen on Principal Consultant, Metaverse and Future Work Sulavalla. Hän on toiminut yli 25 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä monipuolisesti useilla toimialoilla moninaisia teknologioita käyttäen.

Vesku on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) ja on erityisesti erikoistunut Microsoft Metaversen, Microsoftin pilven ja Microsoft Teamsin tarjoamiin monipuolisiin tulevaisuuden ja modernin työn ratkaisuihin. Hän on myös tunnettu supersuosituista Spotlight-webinaareistaan, aktiivisena puhujana sekä erilaisten teknologiayhteisöjen ja tapahtumien organisaattorina.

Kysy Veskulta Teamwork 3.0:sta!