Microsoft Teams uudet ominaisuudet

Microsoft Teams -palvelun roadmapilla on tällä hetkellä 520 kpl päivityksiä. Näistä 294 kpl on jo tullut käyttöön,  95 kpl on parhaillaan tulossa käyttöön ja 131 kpl kehityksen alla. Teamsin kehitystahti on kuluneen vuoden aikana ollut huikea, mutta toisaalta joitain ominaisuuksia kuten jaettuja kanavia on saatu odottaa pitkään ja vieläkään ne eivät ole käytettävissä.

Matti Paukkonen on Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 30.11.2021 kertomassa Teamsin uusista ominaisuuksista. Hän tiivistää esityksessään sen, mikä uutuuksissa on huomionarvoista ja mikä ehkä ei ole niin olennaista. Matti kertoo esityksessään myös, miten uudistusten käyttöönottoon kannattaa suhtautua. Ja luvassa on toki myös demoja!

Matti Paukkonen toimii Tahdolla Microsoft-pilvipalvelujen neuvonantajana keskittyen erityisesti Microsoft 365:een ja siihen liittyviin palveluihin. Hän on työskennellyt Microsoftin tuottavuus- ja modernin työn ratkaisujen parissa yli 10 vuoden ajan. Vuosien aikana SharePoint, Office 365 ja Microsoft Teams ovat tulleet hänelle tutuiksi.

Matti on myös palkittu Microsoft MVP (Most Valuable Professional) tunnustuksella, hän toimii Teams Community Finland -yhteisön organisaattorina
ja on aktiivisesti esillä sosiaalisessa mediassa sekä erilaisissa tapahtumissa.