Vinkit onnistuneempaan intranet -projektiin: määrittely ja hankinta

“Millaisella tarjouspyynnöllä saat laadukkaita ja yhteismitallisia tarjouksia modernin pilvi-intran toteutukseen?”, kysyy Sanna Keränen Innofactorilta. “Miten omaa ajattelua kannattaa haastaa, jotta projektin lopputulokseksi saisi henkilökuntaa ja (liike)toimintaa tukevan sisäisen viestinnän kokonaisuuden?”, Sanna herättelee.

Sanna Keränen on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 6.-7.5.2021. Sannan puheenvuoro haastaa kuulijat tavoittelemaan parempia tarjouspyyntöjä ja tarjouksia intraprojektissa.

“Hyppää linjoille ja osallistu keskusteluun. Tämän esityksen aikana voit haastaa niin itseäsi kuin minua, yhteisenä tavoitteena paremmat tarjouspyynnöt ja tarjoukset intraprojektissa”, Sanna kehottaa.

Pitkän viestintäuran jälkeen Sanna Keränen hyppäsi konsultin rooliin, ja viimeisen neljän vuoden ajan hän on auttanut kymmeniä erilaisia organisaatioita ottamaan käyttöön Microsoft 365 -työkaluja. Useimmiten pöydällä on moderneja SharePoint -intranettejä ja Teams-käyttöönottoja.

Sannan projekteissa kaivetaan aina esille muutoksesta saatavat hyödyt: hyödyt sinulle, minulle, meille ja talolle. Sen jälkeen sukelletaan johdon aitoon tukirooliin, käyttäjäymmärrykseen, yhteisiin modernin työn pelisääntöihin ja menestyksekkään muutosprosessin suunnitteluun. Hienoimmankin teknisen härpäkkeen hyöty nimittäin toteutuu vasta sitten, kun ihmiset käyttävät sitä ja vielä niin kuin on ajateltu.