Suomen parhaan Power Platform-ratkaisun SM-kilpailu järjestetään vuosittain. Seuraava kilpailu käydään syksyn HPR-tapahtumassa 26.11.2024. Kilpailun ilmoittautuminen on nyt avattu!

Kilpailun info

Syksyn HPR-tapahtumassa järjestetään Power Platform –toteutusten SM 2024 –kilpailu. Kilpailuun pystyvät osallistumaan kaikki suomalaiset organisaatiot tai henkilöt, jotka käyttävät joko itse tai yhdessä konsultoivan tahon kanssa toteuttamaansa Azure-, Copilot Studio-, Power BI-, Power Apps- tai Power Automate –pohjaista ratkaisua. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumisaika kilpailuun on 17.6. – 15.9.2024.

Kilpailun tuomaristo valitsee finalistit hakemusten perusteella. Finalistit pääsevät esittelemään ratkaisujaan 26.11.2024 tapahtumassa Helsingissä yleisön edessä. Tuomaristo valitsee kilpailun voittajan tapahtumassa, ja myös yleisö voi äänestää suosikkiaan.

Kilpailijat saavat ratkaisulleen näkyvyyttä paljon näkyvyyttä. Voittaja saa palkinnoksi SM-plakaatin ja Microsoft Surface-laitteen. Finalistit pääsevät osallistumaan HPR-tapahtumaan myös veloituksetta (lipun arvo 1095e).

Finalistien ja voittajan valitsemiskriteerejä ovat mm.

  • Paras käyttökokemus
  • Innovatiivisin teknologian käyttö
  • Suurin vaikutus ympäristöarvoihin (tms, paperin tai muun materiaalin käytön vähenemistä, kun käytetään sovellusta)
  • Ratkaisusta saatu hyöty organisaatiolle

Tutustu täältä viime vuoden kisaan ja finalistien ratkaisuihin.

Tervetuloa mukaan kisaamaan Suomen parhaasta PP-ratkaisusta!