HPR-tapahtumassa järjestetään syksyllä 2023 Power Platform –toteutusten SM 2023 –kilpailu. SM-kilpailu järjestetään yhteistyössä Microsoftin kanssa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset organisaatiot, jotka käyttävät joko itse tai yhdessä konsultoivan tahon kanssa toteuttamaansa Power BI-, Power Apps- tai Power Automate –pohjaista ratkaisua. Kisassa on tänä vuonna kaksi eri kilpailusarjaa:

  1. Ammattilaiskehittäjä-sarja (ratkaisu kehitetty yhdessä ulkopuolisen toimijan kanssa)
  2. Kansalaiskehittäjä-sarja (ratkaisu kehitetty oman organisaation voimin)

Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Kisatyön ensisijainen esittelykieli on suomi (myös englanti mahdollinen). Kilpailussa menestyvät parhaiten ne toteutukset, joissa painottuvat paras käyttökokemus, innovatiivinen teknologian käyttö, suurin ympäristövaikutus sekä ratkaisun loppuhyöty organisaatiolle. Tavoitteena on löytää innovatiivisia ns. kansalaiskehittäjäratkaisuja ja innostaa suomalaisia organisaatioita niiden toteuttamiseen ideoita ja kokemuksia jakamalla. Kilpailun tuomaristo valitsee ilmoittautuneista finalistit, jotka pääsevät esittelemään omaa ratkaisuaan HPR-tapahtumaan paikanpäälle yleisön edessä.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat:

  • Axu Paimio, Product Marketing Manager – Business Applications, Microsoft
  • Timo Ruohonen, Specialist, Internal Customer Service and Procurement, kansalaiskehittäjä, UPM Raflatac
  • Timo Pertilä, MVP, konsultti, Power Platform -aktiivi, Forward Forever
  • Markku Viljanen, Head of Development, Inhouse logistics, Transval
  • Katri Valtari, koulutusliiketoiminnan johtaja, Sulava Oy
  • Juha Anttila, toimitusjohtaja, IITC

Lopullinen voittaja julkistetaan HPR-tapahtumassa 22.11.2023. Voittajille on luvassa palkinto sekä SM-kilpailun voittoplakaatti. Kisassa valitaan myös yleisön suosikki.

Ilmoittautumisaika kilpailuun on 1.6.2023 – 30.9.2023. Ilmoittautuessa voit valita, kumpaan kisasarjaan haluat osallistua.
Tervetuloa mukaan kisaamaan SM-tittelistä!