Syksyn HPR-seminaarin ajankohta ja ennakkokysely

Seuraavan Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarin päivämäärä on julkaistu! HPR -tapahtuma järjestetään 13.12.2022 Sokos Hotel Triplassa Helsingissä. Tapahtuma järjestetään hybridimuotoisena, eli ilmoittautuja voi valita, osallistuuko tapahtumaan paikanpäällä vai online -muodossa. Ilmoittautuminen avataan elokuussa – seuraa HPR -verkkosivuja ja somea – tiedotamme aktiivisesti seuraajia kanavillamme.

Rakennamme parhaillaan seminaarin ohjelmaa ja kuulisimme mielellään ideoita siitä, millaisia case- tai asiantuntijapuheenvuoroja juuri sinä haluaisit kuulla tapahtumassa. Voit myös ehdottaa omaa yritystäsi tai itseäsi puhujaksi tapahtumaan. Tulevan tapahtuman yhteyteen on suunnitteilla ”Paras Power Platform -toteutus Suomessa” -kilpailu. Ennakkokyselyssä voit ilmoittaa alustavan kiinnostuksesi osallistua kisaan – tarkemmat kisaspeksit julkaistaan elokuussa.

Vastaa siis HPR -ennakkokyselyyn! Arvomme myös kaikkien 15.8. mennessä nimellä vastanneiden kesken vapaalipun syksyn seminaariin.

https://fi.surveymonkey.com/r/HPR-2022-Syksy-Ennakko

HPR-tiimi toivottaa hyvää kesää!

Psst. Kevään tapahtuman tunnelmapaloja voit katsoa aftermovien kautta! Videon näet tästä linkistä: https://youtu.be/gjLiZkbAUjc