Syksyn HPR-seminaarin ilmoittautuminen on avattu!

Syksyn 2023 HPR-seminaari järjestetään 22.11.2023 Hotelli Hilton Strandissa, Helsingissä. Tapahtuman yhteydessä käydään myös Suomen paras Power Platform-ratkaisu SM-kisa! Ilmoittautuminen tapahtumaan sekä kilpailuun on nyt avattu. Tapahtuma toteutetaan tällä kertaa ilman striimausta, eli osallistujat ovat tervetulleita paikanpäälle Helsinkiin!

Syksyn 2023 tapahtuman ohjelma rakentuu Power Platform-kehittämiseen keskittyviin aiheisiin. Tulevan kevään 2024 HPR-tapahtuman ohjelma taas keskittyy perinteisesti M365-maailmaan. Rakennamme parhaillaan syksyn 2023 tapahtuman ohjelmaa ja tulemme huomioimaan osallistujien toiveet parhaamme mukaan. Syksyn tapahtuma on nimetty Power Platform HPR-tapahtumaksi, ja kevään tapahtuman nimi on M365HPR-tapahtuma. Sekä kevään että syksyn tapahtumat kuuluvat edelleen HPR-konseptiin, mutta ohjelman sisältö painottuu syksyisin Power Platformin-kehittämiseen ja keväisin M365-kehittämiseen.

Nyt voit ilmoittautua mukaan edullisesti! Käy siis ilmoittautumassa tapahtumaan 15.9.2022 mennessä, niin saat lipun etuhintaan 795e+alv! Tutustu myös ryhmäalennuksiin – kerää oma työporukkasi mukaan, ja saatte liput vielä edullisemmin!