Tiedonhallinta M365:ssa

Miten hyvin M365:en palvelut kuten SharePoint ja Teams soveltuvat tiedonhallintaan? Onnistuuko myös kurinalaisempi dokumenttien hallinta ja arkistointi? Täyttyvätkö eri vaatimukset?

Näitä kysymyksiä Juha Anttila IITC:stä saa kuulla melkein päivittäin pitäessään tiedonhallinnan koulutuksia ja ratkoessaan asiakaskohtaisia haasteita konsultointiprojekteissa. Juha pitää Microsoft 365 ja Power Platform Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 9.-10.5.2023 esityksen tiedonnhallinnasta M365:ssä. Tässä esityksessä kuullaan parhaat käytännöt dokumenttien hallintaan Teams- ja SharePoint-ympäristöissä ja toisaalta pohditaan niitä alueita, joissa M365 on heikoimmillaan. Tutustu tapahtuman muihin puhujiin sekä ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Juha Anttila on HPR-tapahtuman perustajia. Hän toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä,