Työntekijäkokemuksen kehittäminen Vivan ja Teamsin avulla

Haastavassa markkinatilanteessa budjetit ovat tiukassa ja työvoima on liikkeessä. Haluamme työskennellä tehokkaasti ja olla tuottavia, samalla pitäen huolta työntekijöistämme ja heidän työtyytyväisyydestään. Onko tämä yhtälö mahdollinen?

Karoliina Kettukari on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 9.5.2023. Tervetuloa kuulemaan, kuinka teknologia auttaa työntekijäkokemuksen kehittämisessä! Tässä esityksessä käydään läpi digitaalisen työntekijäkokemuksen nykytilaa sekä pohditaan, miten helpottaa ja mukavoittaa ihan jokaisen työntekijän työpäivää konkreettisin toimenpitein. Teknologian sujuva hyödyntäminen maksaa itsensä takaisin säästyneenä aikana sekä sitoutuneina ja hyvinvoivina työntekijöinä. Tätä esitystä ei ole varaa missata!

Karoliina Kettukari tietää, mikä on suomalaisen modernin työn nykytila – ja mihin se on menossa. Karoliina uskoo, että teknologiaa hyödyntämällä voimme voimaannuttaa jokaisen työntekijän työskentelemään tehokkaammin ja tuottavammin – samalla kun työntekijäkokemus paranee. Karoliinalla on yli kymmenen vuoden kokemus sisäisen viestinnän ja tiimityöskentelyn kehittämisestä. Hän on johtaa Meltlaken modernin työn liiketoimintaa ja kehittää suomalaisten organisaatioiden työpäivää yhdessä monialaisen huippuasiantuntijatiimin kanssa. Karoliina on Microsoft MVP sekä inspiroiva ja palkittu puhuja teknologiakonferensseissa ympäri maailmaa.