Z-sukupolvi tulee, oletko valmis?

Nuori Z-sukupolvi on nyt liittymässä työvoimaan, ja heidän toimintatapansa ovat radikaalisti erilaiset aikaisempiin sukupolviin verrattuna. Miten selvitään työelämässä, jossa uudet työntekijät eivät ehkä koskaan ole lähettäneet sähköpostia?

Mitä palikoita Microsoft 365 tarjoaa pelastaakseen meidät sukupolvien väliseltä kuilulta ja viestintäkatastrofilta? Onko Yammer sittenkin pelastava enkelimme? Mitkä Teamsin ominaisuudet ovat nuorien käytössä, ja kannattaisiko ne ottaa organisaatiossa haltuun?

Näihin kysymyksiin ja moneen muuhunkin saadaan vastaus 9.5.2023, kun M365 HPR -tapahtuman historian nuorin puhuja nousee lavalle. 2000-luvulla syntynyt Sulavan Miska Kytö on nuoresta iästään huolimatta kokenut konsultti, ja ennen IT-uraa toiminut mm. viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana, sisällöntuottajana sekä jopa tubettajana!

Mitä organisaatio voi tehdä valmistautuakseen Z-sukupolven saapumiseen ja mitä salaisia etuja nämä uudet työntekijät voivat tuoda työnantajalle? Onko tulevaisuudessa kaikki vain tiktokkia, tanssihaasteita ja tuskaa, vai löydetäänkö kultainen keskitie?