Valmistaudu tulevaisuuteen Microsoft Teamsin kokouksissa: Teams Premium, Copilot ja Mesh

Koe tulevaisuuden kokoukset Microsoft Teamsilla jo nyt! Kokousten uusi aikakausi aukeaa Teams Premiumin, Copilot in Teamsin ja Microsoft Meshin avulla.

Teamsin innovatiiviset työkalut mahdollistavat entistä paremman vuorovaikutuksen hybridimaailmassa. Nykyään tiimien monimuotoisuus ja pitkät välimatkat ovat yleisempiä kuin koskaan aiemmin. Tekoälyn ominaisuudet, kuten reaaliaikainen käännös ja väsymätön tekoälyavustaja, ovat käynnistäneet jo kokousten evoluution seuraavan vaiheen.

Miten voisit olla kokouksissa läsnä paremmin? Ehkä katsoa sekä kokea asioita uudesta näkökulmasta? Nyt on mahdollista rikkoa tavanomaisen käsityksen osallistuudesta ja lisätä kokouksiin uusi ulottuvuus. Miten tämä tapahtuu? Tule kuulemaan Veskun futuristinen ja vauhdikas esitys Teamsin uusista kokouksista HPR-seminaariin. Kiinnitä turvatyö ja valmistaudu kokemaan uuden sukupolven kokoukset jo tänään lisäämällä Microsoft Teamsiin Copilot, Microsoft Mesh ja Teams Premium!

Vesa ”Vesku” Nopanen on Principal Consultant, Future Work & Metaverse Sulavalla. Hän on toiminut yli 25 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä monipuolisesti useilla toimialoilla moninaisia teknologioita käyttäen.

Vesku on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) kahdessa kategoriassa ja on erityisesti erikoistunut Microsoftin tarjoomaan: Microsoft Teams, Copilot, Azuren tekoälypalvelut, Mesh, Metaverse, ja muihin Microsoftin pilven tarjoamiin monipuolisiin tulevaisuuden ja modernin työn ratkaisuihin.