Nähdään pian #HPR-tapahtumassa – käytännön ohjeita osallistujille

Keskiviikkona 22.11.2023 starttaa käyntiin syksyn HPR -tapahtuma! Aamukahvit ja tapahtumaan rekisteröityminen alkavat klo 8.15.  Tapahtuma järjestetään Hotelli Hilton Strandissa Helsingissä.

Ehdit myös vielä ilmoittautua mukaan – ilmoittaudu tästä.

OSALLISTUJA – TARKASTATHAN SÄHKÖPOSTISI

Olemme lähettäneet kaikille ilmoittautuneille osallistumisohjeet tapahtumaan.

Jos et ole saanut sähköpostia, tarkastathan roskapostisi ja ellei postia löydy, ota yhteyttä osoitteeseen tiedotteet@m365hpr.fi

Tapahtuman turvallisuusohjeistuksen voit vilkaista täältä.

TAPAHTUMAAN SAAPUMINEN

Hotelli Hilton Strandin pääoven osoite on John Stenbergin ranta 4, 00530 Helsinki. Tapahtuma pidetään Ballroom- ja Ariadne -saleissa. Rekisteröityminen tapahtuu Foyer -aulassa. Seuraa HPR-opasteita paikanpäällä.   

Useat raitiovaunut ja linja-autot pysähtyvät Hakaniemen pysäkeillä. Hakaniemeen pääsee myös metrolla. Kannattaa tarkistaa sopivin vaihtoehto HSL:n reittioppaasta. Jos saavut autolla, hotellin yhteydessä on maksullinen pysäköintihalli. Kukin maksaa pysäköintimaksut itse.

TIIMIN YHTEYSTIEDOT

HPR-tiimiin saa yhteyttä osoitteesta tiedotteet@m365hpr.fi  Tapahtuman aikana jokaisessa salissa on mukana myös HPR-tiimiläisiä, joten tavoitat meidät helposti!

SEURAA TAPAHTUMAA SOMESSA

Tapahtuman aikana tiedotamme päivän kulusta aktiivisesti some-kanavissamme! Jaa kokemuksesi seminaaripäivistä tunnuksilla #PPHPR.

Somekanavissa löydät meidät:

Twitteristä
Facebookista
LinkedInistä

Nähdään pian, lämpimästi tervetuloa tapahtumaan!