Viimeinen etuhinta päättyy pian – vielä ehdit mukaan edullisempaan hintaan!

Kevään 2021 HPR-tapahtuman viimeinen etuhinta päättyy pian. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.4.2021, niin pääset mukaan edullisempaan hintaan eli 1195 e + alv. Ryhmäalennukset saa myös etuhinnasta.

HPR-tapahtumassa kuulet ajankohtaisimmat vinkit ja aidot tarinat niin hyvistä, huonoista kuin rumistakin kokemuksista Microsoft 365 -palvelun ympärillä.  Kevään seminaarissa on mukana asiaa mm. Teamsista, Sharepoint modernista intrasta, Power Platformista,  dokumenttien hallinnasta, tekoälystä, boteista sekä tietoturvasta – taatulla HPR-laadulla.

Case-puheenvuoroja on tällä kertaa mukana erityisen runsaasti! Tule kuulemaan mm. Fortumin, Valmetin, Rukakeskuksen, Orionin, HSY:n, Kirkkohallituksen, Sitowisen ja LähiTapiolan case-puheenvuorot. Tsekkaa case-esitysten tarkemmat sisällöt ohjelmasta.

Kevään seminaarin Keynote puhujina ovat  F-Securen Mikko Hyppönen aiheesta Verkon vaarat 2021, sekä Tampereen Yliopiston professori Janne Seppänen, aiheenaan Yritysten ja organisaatioiden yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Tutustu ohjelmaan, puhujiin ja ilmoittaudu mukaan kevään huipputapahtumaan!