Viimeinen etuhinta päättyy pian – vielä ehdit mukaan edullisempaan hintaan! - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Viimeinen etuhinta päättyy pian – vielä ehdit mukaan edullisempaan hintaan!

Kevään 2021 HPR-tapahtuman viimeinen etuhinta päättyy pian. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.4.2021, niin pääset mukaan edullisempaan hintaan eli 1195 e + alv. Ryhmäalennukset saa myös etuhinnasta.

HPR-tapahtumassa kuulet ajankohtaisimmat vinkit ja aidot tarinat niin hyvistä, huonoista kuin rumistakin kokemuksista Microsoft 365 -palvelun ympärillä.  Kevään seminaarissa on mukana asiaa mm. Teamsista, Sharepoint modernista intrasta, Power Platformista,  dokumenttien hallinnasta, tekoälystä, boteista sekä tietoturvasta – taatulla HPR-laadulla.

Case-puheenvuoroja on tällä kertaa mukana erityisen runsaasti! Tule kuulemaan mm. Fortumin, Valmetin, Rukakeskuksen, Orionin, HSY:n, Kirkkohallituksen, Sitowisen ja LähiTapiolan case-puheenvuorot. Tsekkaa case-esitysten tarkemmat sisällöt ohjelmasta.

Kevään seminaarin Keynote puhujina ovat  F-Securen Mikko Hyppönen aiheesta Verkon vaarat 2021, sekä Tampereen Yliopiston professori Janne Seppänen, aiheenaan Yritysten ja organisaatioiden yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Tutustu ohjelmaan, puhujiin ja ilmoittaudu mukaan kevään huipputapahtumaan!


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR