Viimeinen etuhinta päättyy pian – vielä ehdit mukaan edullisempaan hintaan!

Kevään 2024 HPR-tapahtuman viimeinen etuhinta päättyy pian! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.3.2024, niin pääset mukaan edullisempaan hintaan. Ryhmäalennukset saa myös etuhinnasta.

HPR-tapahtumassa kuulet ajankohtaisimmat vinkit ja aidot tarinat niin hyvistä, huonoista kuin rumistakin kokemuksista Microsoft 365 -palvelun ympärillä.  Kevään HPR-tapahtumassa on asiaa Copilot-käyttöönotoista, Teamsista, intra-uudistuksista, tekoälystä dokumenttien hallinnassa sekä tietoturvassa – ja paljon muuta, taatulla HPR-laadulla!

Case-puheenvuoroissa on mukana puheenvuoroja intra-uudistuksista, tekoälyn hyödyntämisestä, dokumenttien hallinnasta, viestinnän uudistuksista sekä virtuaalimaailmoista! Case-puheenvuoroissa mukana mm. Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Borenius, Helsingin kaupunki, A-insinöörit, HUS, Hansel, Fennia sekä Ecobio manager. 

Kevään tapahtuman keynote-puhujina kuullaan toimittaja, valmentaja Anna Perho aiheella ’En mä oo kuullu tästä mitään” – ruoppaavia ajatuksia sisäisen viestinnän kapeikkoihin’ sekä Tamro Oy:n toimitusjohtaja Kai Kaasalainen puheenvuorollaan ’Nyt tai ei koskaan: tekoäly muuttaa työsi, oletko valmis tulevaisuuteen?’.

Tutustu ohjelmaan, puhujiin ja ilmoittaudu mukaan kevään huipputapahtumaan!